Sinds 1869

EDGE Elektrische fiets

EDGE Elektrische fiets

Vanaf € 2749

De elektrische fiets

Een elektrische fiets, het woord zegt het eigenlijk al; is een fiets welke voorzien is van een elektrische ondersteuning. De motor en de accu zorgen ervoor dat deze ondersteuning tot stand kan worden gebracht. De elektrische fiets wordt steeds populairder en wordt door een steeds bredere doelgroep aangeschaft. De e-bike met ondersteuning is natuurlijk voor voor iedereen die een extra zetje in de rug mee wil krijgen naar bijvoorbeeld het werk of naar school zonder dat je bezweet en moe aankomt. De elektrische fiets is ook ideaal wanneer je iets verder wilt fietsen dan dat je normaal zou doen of aankunt. De reden van veel kopers is dan ook dat men op de elektrische Burgers fiets al snel een rondje van 50 kilometer of meer zou gaan fietsen, terwijl dezelfde personen op een normale fiets maximaal een rondje van 10 kilometer zou maken. Je ziet dus ook nog eens meer van de omgeving omdat je met gemak extra kilometers pakt! Daarnaast zie je dat steeds meer mensen de elektrische fiets pakken in plaats van de auto. Een elektrische fiets is dus niet alleen gezond maar ook nog eens voordelig omdat je bespaart op de autokosten. Met de ebike is het ook handig om kinderen te vervoeren, zo is het mogelijk om een kinderzitje voorop en achterop te monteren.

Elektrische fiets kopen

Voordat je een Elektrische fiets gaat kopen is het slim om eerst informatie in te winnen bij een Burgers Dealer, zij kunnen je alles vertellen over de E-Bike (synoniem voor Elektrische fiets). Het is dan ook mogelijk om een proefrit te maken. Het betreffende Burgers verkooppunt geeft je professionele informatie en advies over de Elektrische fiets.

Verschil tussen een e-bike en Elektrische fiets?

Op een verjaardag zul je wellicht wel eens verschillende synoniemen van een elektrische fiets voorbij zien komen. Denk bijvoorbeeld aan e-bike, ebike of e bike. Het zijn allerlei verschillende benamingen voor een elektrische fiets welke eigenlijk allemaal op hetzelfde neerkomen. Het zijn allemaal benamingen voor fietsen met trapondersteuning.

Elektrische fiets / Ebike aandrijving types

Op een ebike zie je vaak verschillende posities van de elektrische motor ten behoeve van de trapondersteuning van de elektrische fiets. Je hebt een aandrijving via een middenmotor, aandrijving via een achterwiel motor en aandrijving via een voorwiel motor. De Burgers ebike maakt gebruikt van de middenmotor techniek. Dat is de meest populaire trapondersteuning techniek welke het meest verkocht wordt op de e-bike markt. De middenmotor techniek is van Shimano Steps middenmotor. Shimano steps is de krachtige middenmotor techniek van dit moment. Lees hier meer over deze Shimano Steps middenmotor techniek.

Burgers Dames e-bike en heren e-bike

De Burgers Edge ebike is geschikt voor zowel dames als heren. De moderne, eigentijdse uitstraling van de Edge maakt de fiets geschikt voor iedere doelgroep en alle leeftijden. De Edge e-bike is dus de perfecte dames ebike, heren ebike en scholieren ebike voor scholieren welke iets verder naar school moeten fietsen.

Goedkope e-bike kopen? Ga langs bij een verkooppunt

De Edge elektrische fiets is er al voor een zeer scherpe prijs. Bezoek een Burgers verkooppunt en ontvang de beste prijs voor een elektrische fiets met middenmotor van Shimano Steps.

Model
Edge
Prijs (vanaf)
€ 2749
Wielmaat
28″
Frame materiaal
Aluminium
Kleuren
Mat zwart en Azzurro, Signaal rood en Mat gray
Motor

Shimano Steps E5000 middenmotor, 250w,40Nm
Bekijk hier meer informatie

Uitvoering

Shimano Lithium – Ion 418Wh accu
Shimano Lithium – Ion 504Wh accu

Sensortype
Krachtsensor
Ondersteuning
3 standen
Actieradius
Tot 100 km (upgrade tot 140 km)
Versnellingen
Shimano Nexus 7 Rollerbrake
Max snelheid
25 Km/u
Display
Shimano (afneembaar)
Remmen
Shimano Nexus BR-C6000 extra remkracht
Gewicht
25,2 KG(inc. accu) 22,8 KG (excl. accu)