Sinds 1869

Explorer

Explorer

Vanaf € 2699

De Elektrische Bedrijfsfiets van Burgers

De Elektrische Bedrijfsfiets is de nieuwe trend onder de bedrijfsfietsen. De Burgers Explorer Ebike bedrijfsfiets is een praktische robuuste fiets welke voorzien is van een krachtige Shimano motor, het top segment onder de elektrische fiets motoren. De elektrische fiets wordt van een handig opvallend framenummer voor uw eigen registratie. De solide ebike voor uw bedrijf heeft een traditionele, doch simple geometrie waardoor hij voor een brede doelgroep inzetbaar is. De Burgers Explorer voor uw bedrijf is te verkrijgen in 28 inch. Op zoek naar een gewone Bedrijfsfiets? Ook leveren wij traditionele bedrijfsfietsen.

Referenties (Elektrische) Bedrijfsfietsen

Burgers Fietsen zet de bedrijfsfiets al een aantal jaren succesvol in voor verschillende organisaties. Van uitzendbureaus tot industrie bedrijven in de Rotterdamse haven.

Logo: Delftechniek
Logo: Frederiksdorp
Logo: Nij Smellinghe
Logo: Knorr
Logo: Workstead
Logo: Fonville
Logo: SC Cambuur

Een Elektrische fiets inzetten voor uw bedrijfspersoneel?

De ebike bedrijfsfiets is een robuuste fiets welke tegen een stootje kan. het sterke stalen frame zorgen samen met de oerdegelijke wielen voor een sterk geheel. De fiets is voorzien van een zeer krachtige Shimano Steps middenmotor. Daarnaast is de fiets onderhoudsarm en zeer degelijk in gebruik.

De e-bike bedrijfsfiets in uw eigen kleur

De Explorer is verkrijgbaar is uw gewenste kleur en kan voorzien worden van uw eigen huisstijl elementen zoals logo en andere aspecten uit van uw merkidentiteit.

Elektrische fiets met bedrijfslogo

Bij Burgersfietsen is het mogelijk om de elektrische fiets voor uw bedrijf geheel naar wens samen te stellen met uw eigen logo en bedrijfskleuren en bedrijfselementen. Zo stellen we samen met u een elektrische bedrijfsfiets samen die opvalt en zorgt voor eenheid binnen uw bedrijf. Met een eigen bedrijfs ebike straalt u nog meer merkbekendheid uit; en niet te vergeten vergroot de fiets het duurzame imago van uw bedrijf.

Waarom een elektrische bedrijfsfiets van Burgers?

Het in gebruiknemen van een elektrische bedrijfsfiets is een duurzame en verantwoordelijke investering die ook nog bijdraagt aan het uitstralen van uw merkbekendheid door de bedrijfsfietsen te voorzien van uw eigen huisstijl kleuren en logo. De Burgers ebike bedrijfsfietsen van zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen. Bij Burgers profiteert u van kwaliteit voor een scherpe prijs met uitstekende service en garantie voor uw elektrische bedrijfsfiets.

Model
Explorer
Prijs (vanaf)
€ 2699
Frame hoogte
55
Wielmaat
28″
Frame materiaal
Aluminium
Kleuren
Uw gewenste kleur!
Motor

Shimano Steps E5000 middenmotor, 250w,40Nm

Sensortype
Krachtsensor
Ondersteuning
3 standen
Actieradius
Tot 130 KM
Versnellingen
Shimano Nexus 7 Rollerbrake
Max snelheid
25 Km/u
Display
Shimano (afneembaar)
Remmen
Shimano Nexus BR-C6000 extra remkracht
Gewicht
28,5 Kg (inc. accu) 25,5 Kg (excl. accu)
Bijzonderheden
Extra dikke spaken (spaak 13 voor en 12 achter)