Sinds 1869

Bedrijfsfiets

Bedrijfsfiets

Vanaf € 499

De Bedrijfsfiets, kwaliteit uit eigen fabriek!

Voor een bedrijfsfiets bent u bij Burgers Fietsen aan het juiste adres. De ideale fiets voor uw bedrijf wordt in eigen fabriek met de hand vervaardigd. De Burgers bedrijfsfiets is een praktische robuuste fiets voor uw bedrijf welke voorzien is van een handig opvallend framenummer voor uw eigen registratie. De solide bedrijfsfiets die in eigen kleur samengesteld kan worden heeft een traditionele, doch simple geometrie waardoor de fiets voor een brede doelgroep inzetbaar is. De Bedrijfsfietsen zijn te verkrijgen in zowel 28 inch als 26 inch. Zo kan de 26 inch ingezet worden voor kleinere personeelsleden waarbij de 28 inch een solide maat is voor de middelgrote tot grotere personeelsleden. De bedrijfsfiets is ook beschikbaar in een elektrisch model voorzien van een krachtige Shimano Steps middenmotor. Bekijk hier de Elektrische bedrijfsfiets.

Bedrijfsfiets kopen?

Geïnteresseerd in het kopen van een Bedrijfsfiets van Burgers? Neem vrijblijvend contact op, rechstreeks met de fabrikant Burgers Fietsen en wij verstrekken u graag een offerte voor het kopen van bedrijfsfietsen. 

Bedrijfsfietsen referenties

De Bedrijfsfiets wordt ingezet voor verschillende organisaties. Van ziekenhuizen tot vakantieparken. Ook in de voedingsmiddelen industrie en op de bouwplaats zijn bedrijfsfietsen niet weg te denken. Hieronder ziet u een een greep uit onze klantenkring, die gebruik maakt van de bedrijfsfiets. Ook wordt de fiets ingezet als merchandising. Denk hierbij aan de SC Cambuur Fan fiets!

De Burgers Bedrijfsfiets is dé robuuste fiets voor uw bedrijf

De Burgers bedrijfsfiets is een robuuste fiets welke tegen een stootje kan. het sterke stalen frame zorgen samen met de oerdegelijke wielen voor een sterk geheel. De fiets is afgemonteerd met Shimano nexus onderdelen en is te verkrijgen met 3 versnellingen of 7 versnellingen. Naast de duurzame Nexus versnellingen en terugtrap rem systeem is de fiets onderhoudsarm en zeer degelijk in gebruik.

Bedrijfsfiets kleuren

De bedrijfsfietsen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, mat zwart, geel, oranje, rood, blauw, wit en groen. Voor ieder bedrijf is er een bijpassende kleur beschikbaar.

Bedrijfsfiets met logo

Tevens is het mogelijk om de Burgers bedrijfsfiets te voorzien van een eigen logo en huisstijl elementen. Zo creëert u een bedrijfsfiets die opvalt en zorgt voor eenheid binnen uw bedrijf. Dankzij de opvallende kleur mogelijkheden in combinatie met uw eigen logo draagt de bedrijfsfiets ook nog bij aan de merkbekendheid en het duurzame imago van uw bedrijf. Hieronder een voorbeeld, de productie van de Knorr bedrijfsfiets!

Waarom een Burgers bedrijfsfiets?

Verantwoorde investering, die ook nog een bijdrage kan leveren aan de uitstraling van uw bedrijf. Dit door de bedrijfsfietsen te voorzien van uw eigen logo, kleur en huisstijl.
Dan verder met de Burgers bedrijfsfietsen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en duurzame materialen gemaakt.

Elektrische bedrijfsfiets

De Elektrische bedrijfsfiets wordt steeds vaker ingezet voor bedrijven en organisaties. Ook bij Burgers Fietsen is het mogelijk om een bedrijfs ebike in te zetten als bedrijfsfiets. Op dit moment zijn wij in ontwikkeling met Shimano om een robuuste elektrische fiets te ontwikkelen met een solide ergonomie welke voor ieder bedrijf ingezet kan worden. Meer informatie over het inzetten van een ebike voor uw bedrijf? Klik hier voor meer informatie over de elektrische bedrijfsfiets.

Voorbeelden Bedrijfsfietsen

Een aantal voorbeelden van onze referenties.De fiets is op maat samen te stellen in uw eigen bedrijfskleuren voorzien van uw bedrijfslogo. Burgers ontwikkelt en bouwt de bedrijfsfietsen met eigen productie in het Friese Drachten.

Logo: Fonville
Logo: Frederiksdorp
Logo: Workstead
Logo: Nij Smellinghe
Logo: SC Cambuur
Logo: Delftechniek
Logo: Knorr
Model
Bedrijfsfiets
Prijs (vanaf)
€ 499
Frame hoogte
50 en 55 cm
Wielmaat
26″ (bij framehoogte 50cm) en 28″ (bij framehoogte 55cm)
Frame materiaal
Staal
Kleuren
Zwart, Mat zwart, Geel, Oranje, Rood, Blauw, Wit en Groen
Uitvoering

Shimano Remnaaf terugtraprem
Shimano Nexus 3 remnaaf
Shimano Nexus 7 remnaaf
Shimano Nexus 3 Rollerbrakes
Shimano Nexus 7 Rollerbrakes

Verlichting

LED verlichting

Extra opties

Leverbaar met een naafdynamo (meerprijs)
Leverbaar met Schwalbe Marathon Plus banden
Voordrager
Stuurslot
Tweebeenstandaard

Bijzonderheden
De ideale fiets voor in het bedrijfsleven.