Sinds 1869

Moederfiets

Moederfiets

Vanaf € 849

Lichtgewicht aluminium frame met ruime instap. De moederfiets voorzien van een tweebeenstandaard, breed stuur en een bagagedrager, welke geschikt is voor elk kinderzitje (ook voor Yepp).

Moederfiets: De Perfecte Fiets voor Ouders

Moederfietsen zijn een onmisbaar vervoermiddel voor ouders die graag met hun kinderen op pad gaan. De Burgers mama fiets is speciaal ontworpen voor ouders die hun kinderen veilig en comfortabel willen vervoeren. De moeder fiets is uitgerust met verschillende handige kenmerken (zie specificaties) die het fietsen met kinderen gemakkelijker maken. De mamafiets van Burgers is zo ontworpen dat je genoeg opstap en beweegruimte hebt wanneer je een voor en / of achterzitje op je moederfiets monteert. De wat lagere instap zorgt ervoor dat je met gemak kunt op en afstappen wanneer je samen met je kleintje(s) op pad gaat. 

Elektrische Moederfiets: Extra Gemak voor Ouders

Ga je liever voor een Elektrische moederfiets? Bekijk de E-Kango, onze e bike moederfiets voorzien van een krachtige Shimano Steps middenmotor. Dit is vooral handig als je lange afstanden moet afleggen of heuvelachtig terrein moet trotseren terwijl je je kinderen meeneemt. Met een elektrische moederfiets wordt fietsen een moeiteloze en plezierige activiteit voor jou en je gezin.

Waar een moederfiets Kopen?

Bekijk de verkooppunten van Burgers op deze pagina. Er is altijd een dealer bij jou in de buurt! Maak een proefrit op een moederfiets of probeer de elektrische moederfiets bij één van onze dealers.

Model
Moederfiets
Prijs (vanaf)
€ 849
Frame hoogte
50 en 55 cm
Wielmaat
28″
Frame materiaal
Aluminium met extra ruime instap
Kleuren
Mat zwart, Azzurro en Legergroen
Uitvoering

Shimano Nexus 3 Rollerbrakes
Shimano Nexus 7 Rollerbrakes

Verlichting

LED verlichting

De reflecterende stickers zorgen voor extra veiligheid in het verkeer.

Extra opties

Leverbaar met een naafdynamo (meerprijs)
Leverbaar met Schwalbe Marathon Plus banden

Bijzonderheden
Lichtgewicht aluminium frame met ruime instap. Verder is de moederfiets voorzien van een tweebeenstandaard, breed stuur en een bagagedrager, welke geschikt is voor elk kinderzitje (ook voor Yepp).